Nieuws

Tijdens het India EU-water forum, dat gisteren plaats vond in de Indiase hoofdstad New Delhi, is een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor...

Lees meer

Als minstens drie bedrijven de handen in mekaar slaan om zich beter te wapenen tegen droogte, kunnen ze daarvoor bij de Vlaamse Milieumaatschappij...

Lees meer

Tegen 22 december 2019 zal de Vlaamse Regering de krachtlijnen van haar visie op het toekomstig integraal waterbeleid vaststellen in een derde...

Lees meer
Sponsors

Nieuwsbericht

Direct contact met 5.000 waterprofessionals op Vlaams paviljoen van IWA beurs in Tokyo

Van 16 tot 21 september vindt in Tokyo een nieuwe editie van de IWA World Water Congress & Exhibition plaats. Naar goede traditie is het Vlaams/Belgisch Paviljoen een vaste waarde en een belangrijke ontmoetingsplaats voor de Vlaamse watersector. Vlakwa biedt u de mogelijkheid om uw onderneming in de kijker te zetten op het gezamenlijke paviljoen.

 

Organisatie Vlaams/Belgisch paviljoen

Vlakwa doet er alles aan om de Vlaamse spelers samen te brengen en onze knowhow en gerichte expertise maximaal in de kijker te zetten. Daarom coördineert en faciliteert samen met AquaFlanders, de Watergroep en Flanders Investment & Trade de praktische organisatie en opbouw van een groepsstand op IWA. Een onmisbare gelegenheid voor alle Vlaamse bedrijven actief in deze sector.

Dat biedt unieke voordelen. Zo geniet u van een lagere deelnameprijs, kan u zes dagen gebruik maken van de gemeenschappelijke, open ruimte met permanentie en is ons nationaal paviljoen de beste locatie om een breed scala van zakencontacten te ontmoeten en prospecteren in een mooi, professioneel kader met bovendien een dagelijks ‘happy hour’.

Heeft u interesse in deelname aan de gezamenlijke stand of in een fraaie presentatie van uw producten en diensten op de stand? 


Lees het Sponsordossier van IWA Tokyo met alle beschikbare opties voor het Vlaams-Belgisch paviljoen.


Voor meer informatie en inschrijving tot deelname aan het Vlaams/Belgisch paviljoen, contacteer Stéphanie De Man.

 

Werkgroepthema’s op IWA Tokyo

Zoals bij elke editie komen de thema’s van de IWA-werkgroepen aan bod en is er extra aandacht voor de uitdagingen in de desbetreffende regio. Dit jaar in Japan zijn dat  water en industrie (mijnbouw en opdelving van grondstoffen), waterschaarste (desalinatie, hergebruik, …). Welke waterfocus uw bedrijf ook legt, het Vlaams/Belgisch paviljoen is een uitstekende locatie om uw aanbod te promoten op een mondiaal treffen met 5000 waterprofessionals uit alle delen van de wereld.

 

Meer informatie over IWA Tokyo, klik hier

 

 

 

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!